adidas nmd dame

All about soccer, rugby, American football,cricket etc
BurnellRichard
Level: Untouchables
Posts: 3
Joined: Mon Jan 29, 2018 12:09 am

adidas nmd dame

Unread post by BurnellRichard » Mon Jan 29, 2018 12:34 am

Forhandler til en adidas nmd dame pris på $ 160, kig efter adidas EQT Support RF Primeknit Zebra hos udvalgte adidas butikker og online i dag. Sørg for at besøge vores Nike Air Foamposite One Aubergine 2017 hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og opdateringer og billeder. Hold altid den låst til KicksOnFire for det seneste i sneaker news.adidas Baseball søger at slå hovedet til MLB All-Star 2017, da de lige har afsløret den helt nye Legends Pack, der indeholder ikonet 3 cleats og Turf Trainer.

Nyligt fremhævet i hvide og sorte farveveje får vi nu et kig på et andet adidas Superstar 80s Decon, der er sommer-klar. Denne iteration af den klassiske skalletå består af et stykke læder på oversiden for en ren æstetik. Tilføjelse til sneakerens rene udseende er laser ætsning på skalletåen og de tre striber branding på sidepaneler. Dette par leveres i Vintage White med grå detaljer på tungen / hælen og en lyserød / orange gummisåle. Hvad er adidas ultra boost triple black dine tanker om denne Vintage White colorway af adidas Superstar 80s Decon? Se efter det at komme til udvalgte adidas forhandlere i sommer.

Vi fik vores første kig på adidas Harden BTE i sidste weekend. Den eksklusive Kina (for nu) blev set i en hvid og sort farveskema. I dag får vi vores første kig adidas tubular på den nye Harden-model i denne nye farvelægning, der har den i overvejende sort finish. Ligesom den første farvelægning, synes denne nye også at komme med en BOUNCE-polstret såleenhed med en maskebygning og læder accenter. Three Stripes branding vises på hælen, mens den unikke designede tunge hjælper skoen til at skille sig ud. Tidlige rapporter tyder på, at skoen vil sælge til $ 115. Ingen udgivelsesdato endnu, men vær sikker på, den kommer.

Mens vi afventer adidas NMD R1 Red Apple 2.0-farve senere i år, kan et andet par, som vi også ser frem til, ses ovenfor, NMD R1 Primeknit Japan i Triple Black. Denne tonale NMD adidas eqt R1 er konstrueret af en sort Primeknit på den øvre med matchende tre striber branding på sidepaneler. Hælflappen, snørebåndene, indersiden, fuldlængdeforstærket mellemsål og EVA-indsatsen på mellemsålen er også blevet gjort i sort for at holde tingene tynde. Afsluttende ting er japansk branding i hvid på EVA-indsatsen på den laterale mellemsål samt på hæltrækfanen. Se efter adidas NMD R1 Primeknit Japan Triple Black for at frigive noget i august til 170 dollar. Hold det låst til Kicks On Fire for opdateringer.

Adidas NMD City Sock 2 Red Glitch er en anden helt ny farvelægning fra sneakeren, der frigiver denne sæson, og den er perfekt til de varme måneder. Livsstilssko har et glitch mønster på sin primære øvre i røde og sorte nuancer, mens sorte EVA indsats overlays i medialet, en hvid Boost mellemsål og sort gummi ydersål fuldender udseendet helt. Forhandler til en pris på $ 180, kig efter Adidas NMD City Sock 2 Red Glitch hos udvalgte adidas butikker og online den 13. juli. Sørg for at besøge vores Air Jordan 6 Low GS Mint Foam hub side nu for skoens seneste release info og up-to-the-minute opdateringer og billeder. Hold det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Bortset fra kerne sort, adidas EQT Support 93/17 falder også i wonder pink og dette par har en opdateret øvre, der har adidas cloudfoam en pixeleret strik med grafisk broderi. Den lyserøde / sorte finish er detaljeret med modellen s tape Tre Stripes på siderne med et syntetisk sort TPU overlag på hælen. En ren hvid Boost mellemsål og sort ydersål fuldender det slanke udseende helt. Retailing for $ 180, se efter adidas EQT Support 93/17 Wonder Pink hos udvalgte adidas butikker og online den 8. juli. Sørg for at besøge vores Air Jordan 6 Low GS Mint Foam hub side nu for skoens seneste udgivelsesinfo og op til -minutter opdateringer og billeder. Hold Image det altid låst til KicksOnFire for det seneste i sneakernyheder.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest