Page 1 of 1

www.stemopons.be

Posted: Tue Oct 10, 2017 11:16 pm
by JessiWosv
ÿþTopbalansmerk New Balance onthulde onlangs een nieuw www.stemopons.be militair sneakersprototype dat de standaardprobleem in het opstartkamp zou kunnen worden en een einde kon maken aan de contante vergoedingen die recruiten aanwenden om buitenlandse schoenen te kopen. We wilden een schoen maken met de hoogste technische prestaties, maar ook licht, en het zal duurzaam genoeg zijn om enige condities of terrein te weerstaan, zei New Balance woordvoerder Caitlin Campbell. Het ontwerp van de sneaker, genaamd de 950v2, is gemodelleerd na de ultramarathonenschoen van de onderneming, de Leadville 1210, maar is geheel vervaardigd uit Amerikaanse materialen. De versnellingen van vandaag in het leger, luchtmacht en marine kunnen een eenmalig gebruik maken $ 80-vergoeding om buitenlandse schoenen te kopen als uitzondering op de Berry-wijziging, een federale wet die het ministerie van Defensie vereist om zo mogelijk Amerikaanse producten te kopen. Het Marine Corps biedt alleen een algemene kledinguitkering die niet specifiek van toepassing is op schoenen.

Ben je waardig om de James Worthy New Balance P740 te rocken? Nou, het enige wat je onderscheidt van het ontdekken is ongeveer $ 150, terwijl nog new balance schoenen een andere kleurweg van de handtekeningskop net naar de retail is gegaan. Deze keer krijgen we een LA Lakers-geurige versie die Paars tegen Wit speelt in een zeer makkelijke kleurblokkering die de kleur spat over de hak, enkel en middenpanelen. Klassiek is een understatement en deze retro's zijn net zo authentiek als ze eigenlijk zijn. De sneakers landen stilweg in New Balance-retailers over het hele land en we hebben dit paar al in Vancouver op Vee gezien. Je kunt je vandaag naar je verzonden als ze je boot drijven.

De New Balance 991 wordt samengesteld in deze Orange New Balance 991 "Made in England" take. De NB991 is geen silhouet dat we altijd in de stad zien, maar deze keer hoeft het te worden gezien. Het merendeel van de sneaker is in Oranje, maar zeer minimale gebruik van Grey and White wordt gebruikt langs de branding en tussenzool. Kijk naar deze bij uw lokale New Balance-retailer of ga door naar Size? New Balance heeft ons voortdurend mooie, dun colorways gebracht, vooral deze zomer. De volgende is de New Balance Made in Engeland M1500 model, dat een blauwe, oranje en zwarte kleurweg aanneemt. Het merendeel van de sneaker zit in Blauw, maar de juiste hoeveelheid oranje raakt de kraag en branding. Deze schoppen zijn momenteel verkrijgbaar bij selectieleden van New Balance voor geïnteresseerden.

Herfst is slechts een paar weken weg, wat betekent dat die donkere aardig-gekleurde sneakers binnenkort weer vrijkomen. New Balance verspilt niet tijd om ons te laten zien wat ze aanbieden en we houden van wat we tot nu toe zien. Hier hebben we een mooie bosgroene en rode combinatie van de Nieuwe Balans 1500 die grijze ripstop op de tong en toebox gebruikt. Leren en suède overlays geven deze sneaker die klassieke Fall look, dat we graag weer terugkomen. Veelkleurige veters en een schone witte middelzool afwerking uit deze sneaker s look die naar verwachting deze herfst vrijlaat.

Deel 2 van de New Balance Woven Pack is nu verkrijgbaar voor de herfstseizoen. Eerder deze zomer kreeg de New Balance 574 de geweven behandeling door een naadloze bovenkant te gebruiken die zeker een hit was. Deze keer bevat de collectie drie sneakers met tweekleurige bovenkanten, allemaal in een tonaalgrijs gegraveerd canvas. Alle drie de opties beschikken over levendige accenten op de branding, waardoor elke sneaker er op uit staat. U hebt de optie Grijs / Teal, Grijs / Geel / Oranje of Grijs / Royal / Volt, alle drie zijn perfect voor de zomer. De schoenen hebben ook een dubbele gekleurde middenzool en contrasterende oogjes die dit pakket de laatste aanraking geven.

New Balance heeft samengewerkt met Heidi Klum voor een nieuwe capsule-collectie die voor een herfst-debuut staat en belooft zowel edgy als fashion forward. U kunt waarschijnlijk haar woord voor dat zien als hoe ze kleding kent en terwijl fitness misschien niet is waar ze voor bekend is met een merk als New Balance achter haar ontwerpen is het zeker legitiem. De collectie belooft alles van capri broek te leveren aan vests en geweven bommenwerpersjassen, die allemaal geïnspireerd zijn door dierenafdrukken en gewaagde kleuren om de streetwear vibe echt op te vullen. De veelzijdige versnelling is nu verkrijgbaar bij select New Balance retailers.